top of page

Λίγα λόγια από εσάς

Αφού έγινα φοιτήτρια, αντιλήφθηκα πως οι αξίες που πήρα από το Κολλέγιο Πνοή Αγάπης 
ήταν τα κατάλληλα εφόδια για να προχωρήσω σταθερά στην φοιτητική μου ζωή. Το Κολλέγιο είναι ένα σχολείο που μου έμαθε να πιστεύω βαθιά στην Ορθοδοξία, στον δρόμο της αρετής και της αγάπης. Θαυμάζω και χαίρομαι που υπήρξα μαθήτριά του.

Άννα-Μαρία Πρίφτη

Εγκληματολογία και Ποινική Δικονομία, Λονδίνο

Άννα-Μαρία Πρίφτη

Εγκληματολογία 
και Ποινική Δικονομία, 
Λονδίνο

Monika Doko

Degen e Stomatologjise ne Universitetin Aldent, Tiranë

Inteligjente dhe te ndergjegjshem per perspektiven, njeriun e ben shkolla dhe kjo eshte dicka qe Kolegji arrin ta beji me se miri. U jam vertet mirenjohese gjithe stafit pedagogjik qe me ushqyen deshiren per te mesuar dhe per te pare nje te ardhme ndryshe, me kembenguljen dhe korrektesen e tyre te rralle. Gjithashtu nuk mund te le pa permendur aktivitetet qe organizonim ku merrte pjese kori i shkolles te cilat sherbyen per zhvillimin e edukimit tone si dhe eskursionet qe na siguruan nje lloj eksperience te paharrueshme

Monika Doko

Degen e Stomatologjise ne Universitetin Aldent, Tiranë

bottom of page