top of page

Λίγα λόγια από εσάς

Το μόνο που μπορώ να πω, μετά από πολύ καιρό μακριά από το "κολλέγιο Πνοή Αγάπης", είναι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα! Κάνατε αυτά τα τρία χρόνια υπέροχα και θα τα θυμάμαι πάντα με νοσταλγία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους καθηγητές μου που ήταν πρόθυμοι να μου προσφέρουν τις γνώσεις τους και να με βοηθήσουν να πετύχω τον στόχο μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη στον δύσκολο αγώνα μου για τις εξετάσεις.

Μαρία Ντίνη

Φυσικοθεραπεία, Αθήνα

Μαρία Ντίνη,

Φυσικοθεραπεία,

Αθήνα

Thomas Mucos

Informatike,

Universiteti i Selanikut

Kjo shkollë më dha mundësinë të keme shumë njohuri mbi degën e informatikës dhe kjo më mundëson studime më të lehta më tej në universitet. Megjithëse shkolla profesionale zgjat 4 vite mund të them se nuk e kuptova se kur kaluan këto vite. Gjithashtu mësimet e anglishtes në këtë shkollë më mundësuan të marre diplomen ne anglisht pa shkuar në kurs. Nuk pendohem asnjë moment për zgjedhjen time për të ardhur tek shkolla profesionale “Frymë Dashurie”.

Thomas Mucos

Informatike, Universiteti i Selanikut

Nje eksperience 4 vjecare e paharrueshme jo vetem per momentet e bukura , jo vetem per mesimdhenien e duhur por edhe per momentet e veshtira per te cilat gjithmone kemi patur nje perkrahje nga ju. Sot do ua sugjeroja te gjitheve Kolegjin Fryme Dashurie , sepse eshte nje shtepi e dyte e mbushur me nje Fryme Mirekuptimi, Respekti, Mbeshtetjeje dhe Dashurie

Klaudio Shena

Shkenca Ekonomike në profil Finance,

Banke dhe Kontabilitet, Tiranë

Klaudio Shena.jpg

Klaudio Shena,

Shkenca Ekonomike në profil Finance, Banke dhe Kontabilitet, Tiranë

bottom of page