Λίγα λόγια από εσάς!

Σε αυτό το σχολείο βρήκα μια μεγάλη δεύτερη οικογένεια, η οποία μου πρόσφερε μία ανθρώπινη κατεύθυνση και μία επαγγελματική κατάρτιση. Μολονότι τώρα έχω απομακρυνθεί, οι όμορφες αναμνήσεις με γυρίζουν πάντοτε εκεί.

Όταν τα άλλα σχολεία προωθούν την άκριτη αποστήθιση, το Κολλέγιο Πνοή Αγάπης επιμένει με ζήλο στην πνευματική καλλιέργεια του μαθητή.

Τιμή και τύχη να είσαι μέρος του σχολείου αυτού! Δεν αρκεί απλώς ένα ευχαριστώ για το προσωπικό αυτό για να εκφράσεις ευγνωμοσύνη για την βοήθεια που μας έδωσε για να βρούμε τον προσανατολισμό της ζωής μας!!! Ευχαριστώ από καρδιά και εύχομαι επιτυχίες στο έργο τους.

Θεωρώ πως ήμουν τυχερή που φοίτησα σε αυτό το σχολείο και ευχαριστώ τους ιδρυτές και καθηγητές που με βοήθησαν να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα.

Το Κολλέγιο Πνοή Αγάπης αποτέλεσε για μένα τη δεύτερή μου οικογένεια! Οι πολυμήχανοι και πάντα σε εγρήγορση για να καλύπτουν τις ανάγκες μας καθηγητές μου, μου έμαθαν τι σημαίνει πίστη, πιστεύοντας σε μένα, αλλά και σε κάθε συμμαθητή μου χωρίς καμία εξαίρεση. Η εισαγωγή μου στην Ιατρική οφείλεται στο ότι αυτό το σχολείο - οικογένεια με στήριξε σε κάθε μου βήμα και πίστεψε στις δυνατότητές μου!

Η βοήθειά που μου έδωσε το σχολείο ήταν βαρυσήμαντη, διότι μου πρόσφερε τα κατάλληλα εφόδια για να σταθώ στην κοινωνία, αλλά και γιατί μου έδειξε και τον τρόπο να μπορώ να τα ανανεώσω.

Χαίρομαι που φοίτησα σε αυτό το σχολείο γιατί γνώρισα κάτι εντελώς καινούριο. Ξέφυγα επιτέλους από τον απόλυτο διαχώρισμο δασκάλου - μαθητή και συνάντησα ένα περιβάλλον που σου μετέδιδε γνώση και στοργή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντας σε να νιώθεις ότι ανήκεις κάπου. Ακόμα και μετά από χρόνια, επιστρέφω για να συναντήσω τους καθηγητές μου και να μιλήσω μαζί τους γιατί νιώθω την ανάγκη να το κάνω.

©2018 by Kolegji "Fryme Dashurie"- Κολλέγιο "Πνοή Αγάπης".