Αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης της Ελληνικής Γλώσσας 2019

Συγχαίρουμε τους μαθητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης της Ελληνικής Γλώσσας και απέκτησαν με επιτυχία το πιστοποιητικό Β2 ελληνομάθειας.

Η απόκτηση αυτού του πιστοποιητικού κρίνεται σημαντική, καθώς ανοίγει το δρόμο στους μαθητές αλβανικής καταγωγής να εισαχθούν στα ελληνικά πανεπιστήμια και εμπλουτίζει το βιογραφικό όλων των μαθητών μας, αφού αποτελεί τυπικό προσόν σε οποιαδήποτε κρίση με μοριοδότηση.

Στο σχολείο μας δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας και της Έκθεσης. Το μάθημα διδάσκουν έμπειροι εκπαιδευτικοί με πολυετή εμπειρία. Οι μαθητές χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα ανά επίπεδο και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις υπεύθυνα και συστηματικά. Επίσης, εκτός από τα μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας παρέχεται η δυνατότητα στους μαθητές μας να ενταχθούν και στο ειδικό τμήμα δωρεάν προετοιμασίας εκτός σχολικού ωραρίου προς κατάκτηση της άριστης γνώσης της ελληνικής γλώσσας.

Ευχόμαστε κάθε πρόοδο σε όλους τους μαθητές μας και ευχόμαστε να αποτελέσουν φωτεινά παραδείγματα για όλο το σχολείο ως προς τις επιτυχίες μέσα από την καλή μελέτη.

Παρακάτω παρατίθενται οι επιτυχόντες μαθητές των εξετάσεων πιστοποίησης της Ελληνικής Γλώσσας καθώς και ο βαθμός απόκτησής του πιστοποιητικού Β2:

 

Anastasia Kalanderi, Άριστα

Emiljano Pashollari, Άριστα

Erisa Vejseli, Άριστα

Klaudio Ilia,Άριστα

Lusinda Kushe, Άριστα

Majk Pula, Άριστα

Silvia Meco, Άριστα

Sindi Duro, Άριστα

Xhuliana Boci, Άριστα

Γιώργος Παππάς, Άριστα

Κατερίνα Ιβάνοβα, Άριστα

Φωτεινή Δρόσου, Άριστα

Χριστιάνα Σκεύη, Άριστα

Petro Hasanko, Λίαν Καλώς
Ganjelo Rama, Λίαν Καλώς
Vasiliqi Zilfaj, Λίαν Καλώς
Tajo Hunda, Καλώς

 

0-02-05-b78040adc3e628db740f61ceed7deb29